Profiel Macintosh Retail Group

Retail is ons vak.

Macintosh Retail Group bouwt in de sectoren Fashion en Living aan een toonaangevende retailpositie in West-Europa. Doel is om met meerdere retail- en productmerken per land de vraag van de consument af te dekken. Met een geïntegreerde cross channel benadering wordt het beste van de fysieke en virtuele winkelwereld gecombineerd. Door de consument op ieder koopmoment gedurende 24 uur per dag de keuze te bieden voor diverse koop- en leveropties, versterkt de fysieke winkel de webshop en omgekeerd. Vriendelijke en deskundige medewerkers in een aanpassingsgezinde organisatie, state of the art (multimedia)technologie en traditionele massamedia spelen daarin allen een rol.

Ook het niet voor de consument zichtbare gedeelte van de toeleveringsketen, van grondstof tot winkel, wil Macintosh Retail Group beheersen. Als industriële retailer verstaat Macintosh Retail Group de kunst om de keten transparant te maken en tot afspraken te komen met alle daarin betrokkenen. Daardoor kunnen economies-of-group maximaal worden benut en wordt duurzaam ondernemen eenvoudiger gemaakt. 
 

“Macintosh Retail Group is al sinds begin 2011 bezig met de transformatie van traditioneel winkelbedrijf naar cross channel retailer. Daarmee spelen we actief in op veranderingen in het koopgedrag van de consument die, door de steeds grotere rol voor online, minder de weg naar fysieke winkels vindt. Gebleken is bovendien dat onze cross channel aanpak rendabel is”. 

Frank De Moor, CEO Macintosh Retail Group